BONI

Vanaf november 2023 in de Nederlandse theaters.

Boni

Deze musical vertelt het mythische levensverhaal van Boni en zijn strijd tegen de slavernij in de Surinaamse binnenlanden. Boni is één van de meest tot de verbeelding sprekende verzetshelden. Hij wordt de leider in een lang en verbitterd gevecht tegen het Nederlandse regime. In deze moderne musical met nieuwe composities wervelt een grote groep dansers, zangers, acteurs en muzikanten ons terug naar de 18e eeuw, met zang, spoken word, rap, en soul. Boni – de musical over een wonde in de tijd, verraad, verzet, liefde, en broederschap. Die ons ook kracht en trots schenkt.

Jeannine zal de rol vertolken van: Moeder van Boni.

Bestel nu kaarten!

Bekijk de videoclip

Deel via:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *