Wat vreet er aan donnie druif?

Februari t/m mei 2023 in het theater!

Een voorstelling vol betoverende livemuziek en zang

Wat vreet er aan Donnie Druif?

Iedereen vindt Donnie’s familie vies, dom, arm en achterlijk. Niemand zegt het hardop maar ze kijken en ze fluisteren. Want Donnie’s vader is er niet meer, zijn broertje Eppie is verstandelijk beperkt, zijn zus gaat schuil achter zoveel make- up dat Donnie haar nooit herkent bij het ontbijt – als ze al ontbijt hebben, want er is geen geld – en hun moeder… Ja, hoe noem je een moeder die het huis al jaren niet uit is geweest en zittend op de bank slaapt en eet? Zoveel eet dat Donnie zich afvraagt hoelang de vloer het nog houdt en of ze de verjaardag van Eppie nog gaat halen.

Bestel nu kaarten!

Bekijk de trailer

Deel via:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *