Naomi van der Linden en Jeannine la Rose – I am changing

De hele maand juni – Extra voorstellingen op 25 en 26 juni – Naomi van der Linden en Jeanine la Rose. Alle rangen € 25,00 – Amsterdam, DelaMar Theater Tekst: Naomi van der Linden, Jeannine la Rose Muziek: Paul Maassen Dramaturgie: Jappe Groenendijk

‘Sterke muziek voor
een nieuw dageraad’

Het Parool

Naomi van der Linden en Jeannine la Rose – I am changing

Nu de deuren van de theaters weer op een kier mogen, toveren Naomi van der Linden en Jeannine la Rose de Mary Dresselhuys zaal om tot een intieme jazzclub uit vervlogen tijden. De twee speelden samen in de musical The color purple, die Jeannine een Musical Award voor Beste vrouwelijke bijrol en Naomi een nominatie voor Beste vrouwelijke hoofdrol opleverde. Samen met arrangeur en pianist Paul Maassen bundelen ze nu hun krachten voor een exclusief programma vol muziek en persoonlijke verhalen, als reflectie op de huidige tijd. I am changing is een ode aan theater, aan veerkracht en het kunnen omgaan met veranderingen. Hiervoor putten Naomi en Jeannine inspiratie uit het repertoire van powervrouwen van de afgelopen 100 jaar. Van Bessie Smith, Aretha Franklin en Tina Turner tot aan Jill Scott; en van The color purple tot aan Dreamgirls. Maak je klaar voor een sfeervolle voorstelling vol jazz, gospel, soul en musical, aangevuld met bijzondere verhalen.

Bestel nu kaarten!

Alvast een klein voorproefje

Deel via:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *