Workshop Happy Performer

datum: 3 Sep 2019 – 09:30 – 12:30 – (afgelopen) trainer: Jeanine la Rose, musicalster en stemcoach – Cynthia Noordoven, werkgelukdeskundige & happiness coach. locatie: Amersfoort

“Nothing can dim the light that shines from within” 

Happy Performer

Ben jij op zoek naar meer werkplezier? Meer impact? Wil je daarnaast lekkerder in je vel zitten, krachtig(er) overkomen? Meer in balans zijn? Kortom: wil jij meer gezien worden?

Beschik jij over alle talenten en kennis maar weet je niet hoe je dit het beste uit kunt dragen? Kom dan naar deze wervelende workshop. Speciaal voor professionals die het idee hebben dat hun kwaliteiten en betrokkenheid onvoldoende tot hun recht komen of opgemerkt worden hebben wij de workshop Happy Performer ontwikkeld.

Laat je inspireren door een echte musicalster/ stem- en presentatiecoach. Jeannine vertelt je samen met Cynthia, werkgelukdeskundige en gecertificeerd coach & trainer hoe jij in jouw flow/kracht komt. De theorie van Werkgeluk speelt hierin een belangrijke rol en je leert hoe jij dit kunt vergroten. Speciaal bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar (nog) meer werkplezier en lekkerder in hun vel willen zitten. Krachtig(er) willen overkomen en meer in balans zijn.

Het programma is opgedeeld in de thema’s; Werkgeluk en Personal Performing.

Belangrijke onderdeel voor Werkgeluk is het kunnen benutten van je talenten en de verbinding met anderen. Hiervoor is het  belangrijk dat jij in je kracht kunt staan om je doelen te bereiken. Wij helpen je graag verder en vertellen je hoe je dit kunt bereiken? Jij bepaald waar je naar toe wilt groeien en en welke angsten en belemmeringen je wilt overwinnen.

Gelukkige medewerkers zijn succesvoller, bereiken meer resultaat, zijn minder vaak ziek, kunnen beter omgaan met verandering, en zijn daarmee flexibeler en beter in staat zichzelf te leiden. Ze komen makkelijker door sollicitatieprocedures én hebben sneller die droombaan. Gelukkige medewerkers dragen op een positieve manier bij aan het succes van organisaties waardoor organisaties positiever zijn over hun toegevoegde waarde op de effectiviteit van de organisatie. Werkgeluk is serious business. Maar hoe doe je dat? Hoe kom jij in jouw flow/kracht?

Je maakt deze dag kennis met de mogelijkheden van happy performing en zelfleiderschap met als doel je eigen werkgeluk te vergroten. Wij noemen een professional die open en excellent met plezier zijn of haar werk verricht een Happy Performer. Met inzicht, en transitie naar een ‘happier future’ en performance met meer impact.

Resultaat
Na deze workshop weet je alles over:

De principes van Werkgeluk, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten;
Hoe je je eigen werkgeluk kunt vergroten en daar verder invulling aan kungeven;
Hoe je jouw plan naar de toekomst kunt bepalen;
Praktische tools en inspirerende oefeningen om direct mee aan de slag te gaan;.
Jouw toegevoegde waarde en hoe je je op een onderscheidende en authentieke manier kunt profileren;
Een sterke persoonlijke pitch;
Jouw uitstraling, de eerste indruk en wat is jouw personal brand.

Voor Wie?
Voor professionals die het idee hebben dat hun kwaliteiten en betrokkenheid bij de organisatie nu onvoldoende tot hun recht komen. Die feitelijk over alle talenten en kennis beschikken maar niet weten hoe je dit goed uitdraagt naar je omgeving. Hoe je in jouw flow/kracht komt. Voor mensen die op zoek zijn naar (nog) meer werkplezier en lekkerder in hun vel willen zitten. Krachtig(er) willen overkomen en meer in balans zijn.

Tijdsduur
De workshop HappyPerformer duurt 4 uur en wordt gegeven door 2 trainers.

Facilitator
Je wordt deze dag begeleid door 2 enthousiaste professionals; Cynthia Noordoven als werkgelukdeskundige en Jeannine La Rose; musicalster, presentatie- & stemcoach en vooral bekend als musicalster in Mary Poppins, Hair, Daddy Cool, de Colour Purple en binnenkort Tina Turner.

Met deze workshop kies je voor een interactieve, inspirerende workshop met een hoog fun gehalte waarin je leert wat werkgeluk is en hoe je je eigen presentatie en impact kunt vergroten.

link

Deel via:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *