Het is een feestje om met Jeannine te werken. Zij creëert door haar enthousiasme en humor een veilige omgeving om te werken aan je presentatievaardigheden. Daarbij is er aandacht voor stem, houding en storytelling. Je presentatievaardigheden verbeteren direct en duurzaam. Bijzonder is dat zij bij een presentatie komt kijken en je goede feedback geeft. Een cadeau om aan jezelf of een ander te geven.

Ageeth Bakker

Directie voorzitter Centramed

Stadskern, Utrecht Province, Netherlands

Ageeth Bakker  
Voor de slotpresentatie van training Ondernemen met Passie van Going Social heb ik van Jeanine geleerd om de ‘uma’ in mij naar buiten te halen tijdens het spreken. Ze gaf mij duidelijke tools en voorbeelden die direct aansloten op mijn presentatie. Ik was in het begin heel huiverig om voor een groep mensen te staan en mezelf en mijn droom te presenteren en te verkopen. Door de aanmoedigende en gedreven houding van Jeanine, en de tools die ze alle deelnemers gaf tijdens haar training, heb ik de stap genomen om ervoor te gaan. Zoals ze ons geleerd heeft, het gaat om de boodschap en niet om jou… Tijdens de slotpresentatie heb ik tijdens het spreken een complete turn around ervaren! Ik hoorde instemmende geluiden vanuit het publiek, ik kon ze boeien! Dat had ik never verwacht. Deze persoonlijke les zal ik voor toekomstige presentaties vasthouden en toepassen. Dankjewel Jeanine, ik hoop dat je talloze andere vrouwen helpt in hun kracht te zetten, powervrouw

Kristen Martina (criminoloog)


Wat een bron van passie en inspiratie is Jeannine. Precies wat we nodig hadden voor de trainingsmodule Inspirerend Pitchen die wij vanuit Going Social hebben georganiseerd voor vrouwen die willen ondernemen. Met haar S.T.E.M. Training heeft zij zelfs onze meest terughoudende cursisten vol passie hun concept laten pitchen voor het publiek. De training van Jeannine La Rose is echt een aanrader.

Stephany Biezen

Entrepreneur at Creativity Works - Going Social

Amsterdam Area, Netherlands

Stephany Biezen
We hebben Jeannine leren kennen als een zeer enthousiaste en getalenteerde professional. Met haar drive en energie heeft zij het gala van The Other Businessman verkiezing 2017 naar een hoger niveau gebracht. Ondanks het feit dat zij het gala voor de eerste keer presenteerde heeft zij onze verwachtingen ver overtroffen. Los daarvan kan Jeannine geweldig zingen waardoor zij een extra dimensie heeft toegevoegd aan de avond. Wij hebben veel positieve reacties gekregen naar aanleiding van haar optreden. Wij kunnen haar dan ook van harte aan iedereen aanbevelen. Bekijk hier een compilatie van het gala https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=O9doch3EMys

Melvin Tjoe Nij

Bestuurslid bij VNO-NCW Metropool Amsterdam | Founder van Young Global People & The Other Network

Amsterdam Area, Netherlands

Melvin Tjoe Nij  
Jeannine heb ik leren kennen als vocal coach bij filmopnames voor een project bij ApuraNetworks. Los van haar uitstekende capaciteiten als coach, beïnvloed zij haar omgeving op een hele positieve manier door simpelweg aanwezig te zijn. Ze heeft een mooie en open persoonlijkheid, beschikt over ontzettend veel kennis, die ze op een leuke en positieve manier weet over te brengen op anderen.

Jo-Ann Dawson

PR Consultant at UPR | Public Relations

Amsterdam Area, Netherlands

Jo-Ann Dawson
Jeannine laat jou je stem vinden. Of het nu gaat om zang of spraak, zij maakt je bewust van hoe jij jouw stem optimaal in kan zetten. Jeannine heeft een warme en open persoonlijkheid waardoor je direct op je gemak bent en je eigen grenzen durft te verleggen.

Marline Steenmetz

Business Owner Human To Human Business Institute

Almere Stad Area, Netherlands

Marline Steenmetz
Jeannine heeft me mijn eigen stem leren ontdekken en goed leren gebruiken. Samen met de andere coaching die ik heb gevolgd, heeft dit ervoor gezorgd dat ik nu graag voor een groep mensen sta en mezelf laat zien en vooral ook horen. Werken met Jeannine heeft me daarnaast ook heel veel plezier gegeven door haar enorm warme persoonlijkheid. Ze heeft me actief gestimuleerd om mijn eigen creativiteit te gaan gebruiken wat me de mogelijkheid geeft om mezelf te uiten en wat me zeer veel voldoening geeft.

Muriël Blaes

Business analist en trainer bij Valori

Amsterdam Area, Netherlands

Muriël Blaes  
Paramaribo-Suriname   Hong Kong
 
 Valerie Venetiaan over Jeannine La Rose: Jeannine La Rose heb ik leren kennen in november 2014. Onder leiding van haar hebben wij, de studenten van het Surinaams Conservatorium, de musical 'Not Afraid'in CCS gedaan. Vanaf dag 1 was er een connectie van mijn kant als student en ik voelde me vrij om begeleid te worden en te leren van deze bijzondere vrouw. Ze is niet alleen mijn docent maar tevens ook direct een vriendin. Ik kan van alles met haar bespreken, haar om advies vragen, persoonlijk en ook cariere gericht. Ze is heel goed in wat ze doet en ze doet het met passie, met liefde.. Ik voel het! Dat is voor mij dikke inspiratie om te gaan voor mijn doelen. 
Hartelijke bedankt voor de tijd en geduld Jeanine
Valerie Venetiaan Conservatorium Suriname
  Aswien Oemrawsing, Curacao
  Ivy Levant over Jeannine La Rose Suriname Conservatorium
‘Ik heb je ervaren als een sprankelende workshopdocent die met veel enthousiasme en oprechte aandacht de meiden wist te stimuleren om zichzelf te laten zien en vooral te laten horen. Bedankt voor je warmte!’

Mahutin Awunou projectleider Magic Girlz – Krater Art & Community in het Bijlmer Parktheater

Teacher Amsterdam University of Applied Sciences/Educational Developer/Cultural Programmer/Moderator/

  Mahutin Awunou  
Over de prive vocal-coaching Door de workshop S.T.E.M ben ik met Jeannine in contact gekomen. Ik mocht in de workshop even met haar werken aan mijn lied. Er gingen gewoon deuren open die altijd gesloten waren en door haar juiste aanwijzing kwam het er uit. Ik ben altijd erg onzeker geweest over mijn zang en daardoor was mijn plezier weg en zong ik gewoon niet meer. Dankzij Jeannine heb ik het plezier weer gevonden en ga ik met sprongen voor uit en zing ik zelf als ik alleen op de fiets zit. Het plezier is terug!! Door de ontzettend positieve benadering en het altijd eerlijke antwoord wat je krijgt is het werken met Jeannine een groot plezier voor mij. Zingen hoeft geen straf te zijn het is oprecht leuk om zangles te hebben en te oefenen.

Stijn Fransen

Actrice

Amsterdam Area, Netherlands

Stijn Fransen  
Juliet schreef: "Dank je wel Jeannine La Rose voor de vreselijk leuke workshop STEM. Ik vind het een aanrader voor iedereen die wat steun nodig heeft om in haar/zijn kracht te (leren) staan!! www.foetoejepi.nl  
Over de prive vocal-coaching. "Ik ben een fan van Jeaninne en der lessen. Wat ik tof vind is dat je tijdens de les al voelt dat je groeit en omdat zij in jou gelooft, groeit je geloof in jezelf ook en durf je ook jezelf te laten horen en meer te proberen niet alleen tijdens de lessen, maar daar buiten ook. Ik leer elke les weer heel veel en ik pas dat toe en het werkt, daar ben ik dankbaar voor! Dankjewel Jeaninne " Guillano Herdigein 21 jr.    
 

Over de prive vocal-coaching.

"Mijn ontmoeting met Jeannine is een van de mooiste ervaringen ooit. Ik zocht een manier om mijn stem beter te kunnen gebruiken, via het zingen. Ik ben ZO vooruit gegaan, en ik begrijp de werking van mijn stembanden nu veel beter ! waardoor mijn stem steeds zuiverder wordt. Jeannine is een geweldige en super enthousiaste zanglerares, en het overbrengen van haar kennis is echt top!"

Danielle Lapouille

Executive Assistant to GAR Team

Amsterdam Area, Netherlands

Danielle Lapouille    
    Over de S.T.E.M. presentatie & awareness training. "Jeannine is kundig, positief en inspirerend tijdens de training en creëert op haar eigen bijzondere manier een intieme sfeer. Met een goede powerpoint worden de punten waar zij over spreekt nog duidelijker en kun je ze makkelijk in de praktijk toepassen.  Een aanrader voor elk bedrijf!"

Jorien Simons

M&I agentschap en coaching

Jorien Simons
"Ik kom altijd vol energie uit Jeannine haar lessen. Zij geeft duidelijke aanwijzingen om je zang te verfijnen, maar het gaat verder dan zang. Zij kijkt echt naar wie 'jij' bent en wat je nodig hebt en werkt van hieruit. Ik kijk altijd uit naar haar les, en toch iedere keer weer ben ik weer extra enthousiast als ik ervandaan kom en heb ik weer meer geleerd dan ik dacht. Niet alleen qua techniek maar vooral ook om meer mezelf te zijn." Sentini Grunberg

Video marketing director, published author & founder Jungo app

Sentini Grunberg  
  Over de personal S.T.E.M. presentatie & Awareness training. "Binnen een uur gaf Jeannine mij het zelfvertrouwen wat ik nodig had om een pitch voor mijn sollicitatie voor te bereiden. En ik heb de baan gekregen!! Jeannine gaf mij praktische tips over houding en stemgebruik én een enorme dosis positieve energie!"

Anne Last

Trainee Rabo bank.


  Over de prive vocal-coaching. "Als je zingen best spannend vindt... Als je je stem wilt leren gebruiken... Als je wilt weten hoe je stem precies werkt… Als je een leuk uur wilt hebben vol positieve energie... Als je op zoek bent naar een goede zangdocent... Ga dan zingen bij Jeannine, een aanrader!"  

Saskia Nijstad

psychosociaal therapeut bij Praktijk voor Opvoedingsondersteuning en Psychosociale hulpverlening
Saskia Nijstad

"Gisteren een mooie dag gehad. Door een Top zangles van Jeannine La Rose heb ik fijn alles even kunnen vergeten. En m'n volume opgekrikt :-)."

Astrid Medemblik-van Eden

_____________________________________________________________________________

"Allereerst je hebt geweldig gezongen. Wat een stem. En je hebt lef zoals Ruth Jacot. Het leuke was ik leek de hele dag naast en achter een man te zitten die echt nergens warm voor liep of aan mee deed......totdat jij begon te zingen. Geweldig om te zien."

Anna _____________________________________________________________________________ "Toen ik voor het eerst bij Jeannine op zangles kwam, ging er een wereld voor me open. In de eerste lessen liet ze me dingen doen, die eerdere zangdocenten nog nooit voor mekaar hadden gekregen. Binnen no time kon ik zoveel meer dan ik dacht dat ik kon. Daar ben ik je erg dankbaar voor. Door je open en warme houding voel ik me op mijn gemak in de les en durf ik mezelf te laten gaan. Door jou geniet ik nu zoveel meer van zingen; je daagt me telkens weer uit en laat me over mezelf verbazen. Je benadert alles positief en altijd met een lach, wat op mij een hele goede uitwerking heeft. Ik bewonder je en hoop nog heel veel van je te horen en te leren!" Nora Ramakers _____________________________________________________________________________ "Ik heb Jeannine leren kennen via de musical Hair, waar wij allebei onderdeel waren van de cast. Al snel zag ik dat ze een warm mens en een zeer toegewijde en talentvolle zangeres is. De stap om les van haar te nemen was dan ook heel logisch. Doordat ze les geeft volgens EVTS heeft ze verstand van verschillende zangstijlen, kun je met zeer uiteenlopend repertoire bij haar terecht en word je niet gehinderd door persoonlijke voorkeuren of smaak. Ik heb door haar niet alleen beter leren zingen, maar ook beter leren luisteren en de koppeling leren maken tussen techniek en interpretatie. We zijn nu twee jaar verder en het valt mensen op dat ik in korte tijd grote stappen heb gezet in het zingen. Dat is fijn om te horen, maar voor mij vooral een bevestiging dat ik bij Jeannine goed zit. In een fijne ontspannen, enthousiaste setting les hebben is een goed recept gebleken."

Jorrit Ruijs

Acteur
Jorrit Ruijs
___________________________________ "Jeannine was geniaal, is geniaal en zal genialer worden! Als een van de SJL heroes zal ze met ons haar ding blijven doen! Ik ben zo blij met haar! What à talent! DEMAGOGEN...."

John Leerdam, MFA

Partner Bushwick - Venture Building & Impact Consultancy / Director & Advisor
John Leerdam, MFA
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Wauw! Vanmorgen had ik toch een geweldige presentatieles bij Jeannine La Rose, om beter te leren presenteren voor een groep! Ik zit nu helemaal in m'n flow! Echt een aanrader.

Elly Veerman

Owner by ELLY; yoga, workshops, coaching, lifestyle
Elly Veerman